About

In het hospitality vak draait het om mensen en het persoonlijke contact, dit is de toon die de muziek maakt en de liefde voor ons bedrijf en de creativiteit die wij bieden. Maak hieronder kennis met de creatieve en gepassioneerde mensen achter Art of People

 

AOP1

 

Sabine de Langen

Omdat een gerenommeerd en mooi bedrijf als Verwiel en Wijngaard met mij wilde werken, ben ik deze waanzinnig mooie uitdaging aan gegaan om de creatief artistieke kant van het hospitality vak in de markt te zetten. Dit is de super combinatie tussen een enorme ervaring in horeca evenementen, mijn eigen ervaring in de horeca en mijn uitgebreide ervaring in hair en make up. Meer dan 15 jaar heb ik gewerkt als artist in creative styling en make up voor photoshoots, internationale party’s, commercials en festivals. Onwijs leuk om alles bij Art of People samen te brengen.

De totaal verschillende facetten van het vak, is waar ik blij van word. Het inspireert, geeft energie en het is elke dag weer een mooie uitdaging om het beste uit de mensen en mijzelf te halen. Wij willen de verwachtingen van onze opdrachtgevers meer dan waar maken. 

De ene dag is het creatief nadenken, ontwerpen en vervaardigen van de styling  en de concepten. De andere dag is om op dat mooie evenement ‘jouw’ meisjes en jongens met plezier te zien werken.

Het meest trots ben ik op dat we echt anders denken en doen. Met een tikkeltje eigenwijs zonder arrogant te zijn. We willen vooral als vaste partner de mooie samenwerking zijn voor goede en gave partijen. En natuurlijk met een hele mooie pool van ontzettend leuke en enthousiaste medewerkers. Allemaal toppers.

+31(0)10 820 85 04
sabine[at]artofpeople.nl
 

Jorrit Oosthoek

Tijdens mijn begin jaren als directeur bij Verwiel & Wijngaard Personeelsprojecten, ontdekten we de behoefte aan een nieuw ‘soort’ dienstverlening. Creative mensen met ‘personality’, uitstraling, oog voor detail en met een klein rauw randje. Wij wilden het allemaal net even iets anders doen dan de ‘gevestigde’ orde. Anders dan anderen zijn. Daarbij voerde onze enorme ervaring in de hospitality branch ook bij Art of People absoluut de boventoon. Nu zijn we sinds de oprichting kan ik zeggen dat wij met Art of People hele mooie events hebben mogen verzorgen. Het mooiste compliment is als opdrachtgevers en medewerkers zeggen dat we echt iets nieuws/anders hebben weten neer te zetten met Art of People.

Mijn passie is om het enthousiasme van mijn medewerkers én opdrachtgevers te bundelen. Om zo gezamenlijk als team het beste uit iedereen te halen en dat onvergetelijke event neer te zetten.

Met Art of People voegen wij de creatieve kant toe. Iets wat ik de afgelopen jaren te weinig heb gezien op events. Ik verheug mij om onze Art of People hosts & hostesses de komende periode op events te zien schitteren!

010 820 85 04
jorrit[at]artofpeople.nl

Odile Sibbald

Naar mijn mening is gastvrouw zijn één van de leukste functies die er bestaat! Er is niks leukers dan gasten ontvangen op een bruisende partij, hen een lekker koud glas wijn aan te bieden en hen te zien genieten.

Voordat ik de overstap naar Art of People maakte in mei 2021, werkte ik als horecamedewerker bij Verwiel en Wijngaard in mijn early twenties. Een hecht bedrijf waar je echt onderdeel uitmaakt van de V&W familie. In deze periode heb ik voor een aantal Art of People partijen mogen werken. Ik merkte direct dat we werkten op speciale/exclusieve partijen met hoog aangeschreven opdrachtgevers en op unieke locaties. Neem bijvoorbeeld partijen als Gastvrij Rotterdam of de Rotterdam Rib Rally. Terugkijkend op mijn carrière als horecamedewerker springen deze partijen er ook echt uit.

Het unieke aan Art of People is de combinatie van uitstekende gastvrijheid, enthousiaste service en bijzondere creativiteit. Met Art of People Hospitality en Art of People Creative is er voor elke opdrachtgever iets wils. We hebben hostesses gekleed in het chique Italiaanse zwarte jurkje met gekleurde accessoires die gasten een hapje/drankje aanbieden óf een stralende lady gekleed in een ‘champagne jurk’ die gasten verwelkomt met, je raadt het al, champagne! Met Art of People creëren wij een extra belevenis op een partij die gasten niet snel zullen vergeten.

Ik zal het aanspreekpunt zijn voor Art of People Hospitality en mijn collega Sabine is verantwoordelijk voor Art of People Creative. Samen met de ervaring en het enthousiasme van Jorrit en Sabine kijk ik er enorm naar uit om Art of People te laten shinen!

010 820 85 04
info[at]artofpeople.nl