About

In het hospitality vak draait het om mensen en het persoonlijke contact, dit is de toon die de muziek maakt en de liefde voor ons bedrijf en de creativiteit die wij bieden. Maak hieronder kennis met de creatieve en gepassioneerde mensen achter Art of People

 

about-jorrit-sabine

 

Sabine de Langen

Omdat een gerenommeerd en mooi bedrijf als Verwiel en Wijngaard met mij wilde werken, ben ik deze waanzinnig mooie uitdaging aan gegaan om de creatief artistieke kant van het hospitality vak in de markt te zetten. Dit is de super combinatie tussen 25 jaar ervaring in horeca evenementen, mijn eigen ervaring in de horeca en mijn uitgebreide ervaring in hair en make up. Meer dan 15 jaar heb ik gewerkt als artist in creative styling en make up voor photoshoots, internationale party’s, commercials en festivals. Onwijs leuk om alles bij Art of People samen te brengen.

De totaal verschillende facetten van het vak plus het opstarten van Art of People, is waar ik blij van word. Het inspireert, geeft energie en het is elke dag weer een mooie uitdaging om het beste uit de mensen en mijzelf te halen. Wij willen de verwachtingen van onze opdrachtgevers meer dan waar maken. 

De ene dag is het creatief nadenken, ontwerpen en vervaardigen van de styling  en de concepten. De andere dag is om op dat mooie evenement ‘jouw’ meisjes en jongens met plezier te zien werken.

Het meest trots ben ik op dat we echt anders denken en doen. Met een tikkeltje eigenwijs zonder arrogant te zijn. Voor het komende jaar willen we samen dit vernieuwende concept lanceren en herkenbaarheid genereren, in de hospitality branche en daarbuiten. We willen vooral als vaste partner de mooie samenwerking zijn voor goede en gave partijen. En natuurlijk met een hele mooie pool van ontzettend leuke en enthousiaste medewerkers. Allemaal toppers.

Het antwoord op de vraag ‘Heb je onderscheidende creatieve hostesses, hosts, kleding en styling nodig?’ gaat dan beantwoordt worden met ‘bel even Jorrit en Sabine, die regelen dat!’

+31(0)10 820 85 04
sabine[at]artofpeople.nl
 

Jorrit Oosthoek

Na 3 jaar als directeur bij Verwiel & Wijngaard Personeelsprojecten, ontdekten we de behoefte aan een nieuw ‘soort’ dienstverlening. Creative mensen met ‘personality’, uitstraling, oog voor detail en met een klein rauw randje. Wij willen het allemaal net even iets anders doen dan de ‘gevestigde’ orde. Anders dan anderen zijn. Uiteraard blijft onze 25 jaar ervaring in hospitality ook bij Art of People absoluut de boventoon voeren.

Mijn passie is om het enthousiasme van mijn medewerkers én opdrachtgevers te bundelen. Om zo gezamenlijk als team het beste uit iedereen te halen en dat onvergetelijke event neer te zetten.

Met Art of People voegen wij de creatieve kant toe. Iets wat ik de afgelopen jaren weleens gemist hebt. Ik verheug mij om de komende tijd samen met Sabine hele mooie dingen te gaan neer zetten!

Vooruitkijkend naar de komende tijd, zou het mooiste compliment zijn als opdrachtgevers en medewerkers zeggen dat we echt iets nieuws/anders hebben weten neer te zetten met Art of People. Dat wij een gevestigde naam zijn, als het bureau dat het net even anders doet dan de andere. Een bedrijf dat vernieuwend is en waar mensen graag mee samen en voor willen werken.

010 820 85 04
jorrit[at]artofpeople.nl