Creativity takes courage

Henri Matisse

Art of hospitality

Met onze dames en heren een gegarandeerd succes!
Wij hebben een bestand van waanzinnig service gerichte hospitality experts, via onze strenge selectieprocedure zorgvuldig gekozen. Zij zijn allen representatieve, hardwerkende, gastvrije en meedenkende dames en heren. Onze hosts en hostesses kunnen voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Being multifunctional zit in ons DNA.

Om aan de allerhoogste eisen van onze opdrachtgevers te voldoen, zijn zij volledig opgeleid in onze eigen (V&W) Academy. Niet alleen een aantrekkelijke verschijning en extraverte, frisse persoonlijkheid, maar ook voorzien van uitstekende vaardigheden inclusief horeca skills.

De hostesses schitteren altijd in onze exclusieve, zelfontworpen zwarte jurkjes uit Italië, die we door het werken met accessoires in de kleur van het thema of het merk kunnen aanpassen. De heren zien er stijlvol uit met een wit overhemd, zwarte stropdas en bretels. Afhankelijk van uw wensen, in combinatie met een zwarte pantalon of skinny jeans.

Onze hostesses dragen altijd make-up volgens onze kwaliteitsrichtlijnen. Neem een kijkje op onze make-up pagina voor inspirerende make-up looks!